Antena Meniu Search
x

Numar unic national pentru programarile la RAR

Registrul Auto Roman (RAR) a lansat un sistem de preluare a apelurilor pentru programarea clientilor in intreaga tara, reducandu-se considerabil timpul de asteptare

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat ca incepand de astazi, 23 mai, “programarile la Registrul Auto Roman se vor face la numarul unic la nivel national 0219672. Este finalizarea procesului pe care l-am inceput cu cateva saptamani mai devreme". Unul dintre avantajele sistemului este accesul rapid al clientilor care efectueaza programarea, aceasta optiune functionand in paralel cu programarile online. Noul sistem a necesitat o investitie de 14.800 de euro, vizand printre altele updatarea proamului computerizat si va fi operational in maximum doua luni, au anuntat joi reprezentantii Registrului Auto Roman (RAR).

Acesta consta intr-un call center national, care va permite incarcarea uniforma a reprezentantelor RAR, acces rapid la operatorul care efectueaza programarea telefonica, alternativa programarii in judete limitrofe daca intervalul de asteptare este mai mic, un tip de reactie foarte scurt si actiuni uniforme in cazurile de crestere temporara a numarului de solicitari de programare.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Numar unic national pentru programarile la RAR