Antena Meniu Search
x

Video Numit "ciocoi de USR" de către social-democrați, Dan Barna se apără după episodul "ochelarii": "Factual, nu e nimic de reproşat aici"

Un gest controversat făcut de Dan Barna s-a viralizat în online. Vicepremierului i-au căzut ochelarii din mână şi un membru din staff-ul Parlamentului a fost chemat să îi ridice. Gestul a fost aspru criticat de internauţi şi de Opoziţie.

de Redactia Observator

la 24.02.2021, 21:04

Vezi și
  • Dan Barna spune că incidentul este o poveste banală şi că nu a avut nicio clipă pretenţia să îi fie ridicaţi ochelarii

Ora premierului. La pupitrul Parlamentului se încing spiritele. În timp ce Marcel Ciolacu vorbeşte, Dan Barna se joacă cu ochelarii şi îi scapă pe jos. Nu se apleacă să îi ridice. În schimb, şefa de cabinet a premierului, aşezată lângă el, se agită şi, într-un final, îi face semn unui angajat al Parlamentului. Bărbatul ridică ochelarii şi îi dă înapoi vicepremierului. 

Dan Barna, vicepremier: Povestea e de o banalitate foarte clară.

Internauţii îl contrazic. Gestul lui Barna s-a rostogolit pe reţelele de socializare şi s-a viralizat. A fost aspru criticat pentru că nu şi-a ridicat singur ochelarii şi mai ales pentru că nu pare că a spus "mulţumesc". Social-democraţii îl numesc "ciocoi".

Dan Barna, vicepremier: Au căzut nişte ochelari, o colegă l-a rugat pe un alt coleg de acolo să îi ridice, omul i-a ridicat, mi i-a dat. Nu am cerut lucrul ăsta şi nu aş fi cerut. Puteam să îi iau după aceea.

Barna, ironic după momentul cu ochelarii ce s-a viralizat pe internet

Într-o postare pe Facebook, Dan Barna ironizează întreg incidentul şi se autodenunţă pentru .... delict de caracter. 

Dan Barna, vicepremier: Sunt vinovat că nu l-am trimis înapoi pe coleg spunându-i ce cauţi aici, du-te la locul tău? Factual, nu e nimic de reproşat aici. 

Colegul care i-a ridicat ochelarii este Valentin Savadoşi, consilier parlamentar la Serviciul pază bunuri şi acces. 

Dan Barna, vicepremier: I-am mulţumit. E adevărat că opţiunea ar fi fost să îi zic omului pleacă de aici că îi iau eu după aceea, dar mi s-a părut nepoliticos.

Vali Savadoşi a fost fotbalist la Victoria Bucureşti şi FC Scorniceşti și se ocupă de organizarea meciurilor de old-boys şi uneori este chiar coleg de echipă cu membrii Generaţiei de Aur. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Numit "ciocoi de USR" de către social-democrați, Dan Barna se apără după episodul "ochelarii": "Factual, nu e nimic de reproşat aici"