Antena Meniu Search
x

Video Nuntă la pachet cu test Covid ar putea fi soluţia pentru organizarea legală a evenimentului

După un an 2020 în care nunţile aproape că s-au putut număra pe degete, 2021 sună promiţător pentru multe cupluri. Doar că nu e chiar aşa, tocmai pentru că lucrurile se schimbă de la o zi la altă de multe ori. Aşa că organizatorii de evenimente caută singuri soluţii. Una ar putea fi nuntă la pachet cu test covid.

de Redactia Observator

la 01.02.2021, 20:09

Vezi și
  • Şansele că nuntaşii să fie dispuşi să plătească un test PCR sunt cam mici.
  • Organizatorii de nunţi au altă idee.

De 20 de ani împreună, Annes şi iubitul ar fi trebuit să se căsătorească anul trecut. Pandemia i-a obligat să amâne nuntă.

Annes - viitoare mireasă: Am rămas cu acelaşi restaurant, dar am reprogramat data. Noi am fost încrezători că în 2021, tot în iunie, putem ţine evenimentul. Dar uite că ne apropiem cu paşi repezi şi parcă tot nu îmi vine să mă apuc. Este un eveniment care poate fi fără probleme amânat, din nou, este a treia oară deja.

În 2021 nunta ar putea veni la pachet cu un test Covid

Dacă vrei să te testezi pentru Covid, te invităm la nuntă. Testul şi distracţia le asigurăm noi. Aşa ar putea suna în anul 2021 o invitaţie la nuntă dacă şi autorităţile vor fi de acord cu propunerea organizatorilor că evenimentele să se desfăşoare, dar cu o condiţie: invitaţii să prezinte fie un test covid negativ, fie dovada vaccinării.

Doar că şansele că nuntaşii să fie dispuşi să plătească un test PCR sunt cam mici. Aşa că organizatorii de nunţi au altă idee.

Ana Haralambie - organizator de nunţi şi târguri: Testarea în sine să te coste cât tacâmul sau pe acolo. Nu e sustenabil. Ar putea fi o variantă de luat în calcul testările antigen, rapide, unde preţurile au scăzut sub 40, 30.

Sau ar putea să apară chiar pachete pentru nunţi cu testare inclusă. Cei din industrie cer autorităţilor să permită desfăşurarea acestui tip de eveniment măcar în aceleaşi condiţii că în toamna anului trecut.

Ana Haralambie, organizator de nunţi şi târguri: L-ar muta afară, ar face cu 100. Chiar şi în interior cu 50. Cât să mai amâni? Sunt oameni tineri, vor să se aşeze şi ei la casă lor, cum trebuie. Nu cred că s-ar mai amâna.

Speranţe de mai bine nu sunt prea multe, în condiţiile în care 2020 a fost un an complet pierdut pentru organizatorii de evenimente.

Augustin Radu - administrator sală de evimente: Personal, anul acesta nu ne facem niciun plan, în sensul în care nu avem aşteptări de la el. Dacă se va întâmpla totuşi ceva, noi suntem pregătiţi. Cred că un minim e de 100-120 de evenimente. Acesta este calculul nostru pentru a putea supravieţui şi suporta toate costurile de aici.

Şi cum oamenii nu ştiu ce-i aşteaptă, mai ales că există teama de noua tulpină a coronavirusului, evenimentele din mai şi iunie deja încep să fie anulate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Nuntă la pachet cu test Covid ar putea fi soluţia pentru organizarea legală a evenimentului