Antena Meniu Search
x

Costurile pentru o nuntă de lux în România

Când vine vorba de cea mai importantă zi din viaţa unei femei, costurile ajung să nu mai conteze. Din ce în ce mai multe mirese sunt dispuse să cheltuiască sume enorme pentru a avea petrecerea visată.

Vezi și

Când vine vorba de cea mai importantă zi din viaţa unei femei, costurile ajung să nu mai conteze. Din ce în ce mai multe mirese sunt dispuse să cheltuiască sume enorme pentru a avea petrecerea visată. De la decorurile desprinse din poveşti, până la zborul cu elicopterul către locaţie totul este permis. Şi dacă până acum româncele vedeau doar în filme aceste lucruri, de acum le pot avea, datorită firmelor specializate.

O zi în care niciun vis nu e imposibil pentru miri. Pentru un răsfăţ cu masaj după petrecerea de nuntă, mirii trebuie să plătească aproape 4 mii de euro. Există şi pachete care ajung să coste 11 mii de euro şi care includ o reducere pe viaţă pentru mireasă la un salon de înfrumuseţare. Mai mult, nunta va fi transmisă în direct pe un ecran uriaş.

Între şapte mii si 20 de mii de lei costă, de exemplu, un decor de poveste, în aer liber.

Şi ceremonia religioasă sau civilă se poate oficia în aer liber, iar petrecerea poate continua lângă piscină.

Acestor cheltuieli li se adaugă costul verighetelor, ale rochiei de mireasă şi ale costumului de ginere. În total, o nuntă de lux poate ajunge astfel la zeci de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Costurile pentru o nuntă de lux în România