Antena Meniu Search
x

Nunțile la iarbă verde, tot mai căutate de miri în vremea pandemiei

Mai greu cu nunţile în acest an, sunt prea multe reguli. dar "mai greu" nu înseamnă "deloc". Înseamnă doar că apar schimbări în organizare. Spre exemplu, în alţi ani nunţile în aer liber nu erau primele în preferinţele românilor, din cauza condiţiilor meteo imprevizibile.

de Redactia Observator

la 25.06.2020, 14:11

Vezi și
  • Lista de invitaţi are cel mult 50 de nume.
  • Locaţiile care au grădini de vară promit o nuntă originală.

Şi iată că anul acesta, este singura variantă disponibilă pentru cei care ţin morţiş să se căsătorească. Şi valsul mirilor se schimbă. Dar să recunoaştem, este ceva special în ceea ce priveşte o nuntă în aer liber.

Mirii şi organizatorii au găsit deja avantajul din dezavantajul restricţiilor. E adevărat că lista de invitaţi are cel mult 50 de nume şi asta pentru o petrecere afară. Dar pe de altă parte, locaţiile care au grădini de vară promit o nuntă originală. Şi mult mai permisivă decât cele în tradiţionalele restaurante sau corturi de evenimente.

Isabela Preda, event manager: Mirele îşi dorea foarte mult un cal. Şi atunci, acum după cum vedem, avem posibilitatea să vină călare daca îşi doreste, deci cred că se poate realiza orice fantezie anul acesta, din punct de vedere din perspectiva evenimentelor afară.

Afară înseamnă şi la piscină. Iar în acest caz, recomandarea specialiştilor este. minimalismul

Isabela Preda, event manager: Tendinţa pentru anul acesta este sa simplificăm foarte mult varietatea de culori. Dacă în anii anteriori aveam posibilitatea de a jongla cu culorile pentru faţa de masă, de exemplu aveam mirese care îşi doreau culori tari, mov, verde, ciclam. Acum avem evenimente la piscină. Evenimentele la piscină presupun culori simple, pastelate. Un alt lucru care nu mai merge anul acesta la evenimente la piscină sunt acele împletituri de voal pe care le puneam pe spatele scaunelor. În secunda în care vii cu împletiturile pentru exterior, ele se murdăresc, se rup.

Schimbări apar şi în farfurii: mai puţine sarmale şi mai multe feluri. de vară.

Mădălina Ionescu, director de marketing: Am mers pe un meniu mai light, cu preparate mai uşoare, cu preparate care au un termen de valabilitate mai mare, care nu au riscul de a produce un eventual disconfort invitaţilor.

Evident se păstrează şi dansul mirilor dar. nu în varianta clasică.

Anul 2020 este un an al provocărilor, aşa că nunţile şi-au mutat decorul din interior în exterior. Valsul mirilor nu se va mai dansa pe o scenă, înconjuraţi de un fum greu ci direct pe iarbă, în aer liber, sub sclipiri de stele.

Sorin Rădan si Ana Maria Petrescu, instructori de dans: Avem o pereche care a ales să facă dansul mirilor undeva pe un, nu ştiu, postament, în mijlocul piscinei. Au un spaţiu acolo mic, un cerc, şi a trebuit să facem coreografia şi să o adaptăm acelui spaţiu mic.

Dansul în ploaie le-ar putea aduce belşug mirilor, dar prea multe picături sunt riscante pentru make up şi coafura, aşa ca s-au gasit soluţii.

Isabela Preda, event manager: Tocmai de aceea ne-am facut această extensie deasupra cortului de evenimente pe care îl deţinem, pentru a nu fi puşi într-o situaţie stresantă în cazul în care vremea nu ne va ajuta, să spunem aşa. Şi atunci avem acest acoperiş, ploaia nu ajunge pentru că mesele sunt destul de departate de marginea extensiei.

Şi preţurile meniurilor vor fi diferite faţă de perioada anterioară pandemiei. Unele locaţii de evenimente au pregătit reduceri de 15% la meniul de nuntă şi 10% pentru cel de botez, iar pentru rezervări există disponibilitate chiar şi pentru luna aceasta, în zile de vineri, sâmbătă si duminică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Nunțile la iarbă verde, tot mai căutate de miri în vremea pandemiei