Antena Meniu Search
x

O elevă a unui liceu din Huşi a fost luată cu Salvarea din clasă. Analizele făcute la spital i-au lăsat MASCĂ pe medici

Au fost clipe tensionate într-un liceu din Huşi. O elevă a fost luată cu ambulanţa din clasă şi dusă la spital.

Vezi și

Au fost clipe tensionate într-un liceu din Huşi. O elevă a fost luată cu ambulanţa din clasă şi dusă la spital. Într-o pauză, adolescenta ar fi tras câteva fumuri dintr-o ţigară cu etnobotanice şi i s-a făcut rău. Inspectorii şcolari spun, că din păcate, cazul nu ar fi unul izolat în oraş. Şi cer implicarea poliţiei.

Direct de la ora de geografie a fost dusă la spital. I s-a făcut brusc rău, iar profesorii au chemat ambulanţa. Medicii i-au făcut toate analizele. Şi au aflat şi cauza. "S-a constatat că în urmă cu circa o oră consumase, folosise, câte fumuri dintr-o ţigară cu etnobotanice. Se pare că a fost vorba de o intoxicaţie.", spune Virgil Trofin, directorul medical al Spitalului Municipal din Huşi.

Nimeni nu ar fi bănuit că fata ar fi consumat etnobotanice. Mai ales că învăţa foarte bine. Culmea este că eleva tocmai participase la şedinţe de consiliere pentru prevenţia consumului de droguri. Şi nu dădea semne că ar avea curiozităţi legate de subiect. Acum, se recuperează, iar ulterior psihologul şcolii o va consilia.

În ultimii ani, aşa zisele droguri legale nu se mai găsesc la magazin. Dar dealerii n-au renunţat la afacere. Etnobotanicele se vând la liber, pe internet, sau în ganguri, în apropierea şcolilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O elevă a unui liceu din Huşi a fost luată cu Salvarea din clasă. Analizele făcute la spital i-au lăsat MASCĂ pe medici