Antena Meniu Search
x

O asistentă medicală a lăsat fără lumină, TV şi internet mai multe apartamente din Focşani. Ce s-a întâmplat cu femeia

O asistentă medicală la Spitalul Judeţean Focşani a provocat un accident de circulaţie pe o stradă din Focşani, după ce a ieşit de la serviciu din tura de noapte. Şoferiţa a lovit cu maşina un stâlp de beton pe care l-a rupt. În urma accidentului, apartamentele din zonă au rămas fără curent electric, iar altele nu au cablu TV sau internet. Totodată, traficul pe strada pe care a avut loc accidentul este închis vineri dimineaţă.

O asistentă medicală la Spitalul Judeţean Focşani a provocat un accident de circulaţie pe o stradă din Focşani, după ce a ieşit de la serviciu din tura de noapte. Şoferiţa a lovit cu maşina un stâlp de beton pe care l-a rupt. În urma accidentului, apartamentele din zonă au rămas fără curent electric, iar altele nu au cablu TV sau internet. Totodată, traficul pe strada pe care a avut loc accidentul este închis vineri dimineaţă.

Accidentul a avut loc pe strada Comisia Centrală din Focşani, când o asistentă medicală la Spitalul Judeţean "Sfântul Pantelimon" din Focşani, aflată la volanul unui Opel Astra, a pierdut, la un moment dat, controlul asupra direcţiei de mers şi s-a oprit într-un stâlp de beton.

În urma impactului extrem de puternic, stâlpul a fost rupt, fiind înclinat în acest moment. Şoferiţa a scăpat nevătămată, dar maşina îi este avariată.

Poliţiştii spun că este posibil ca accidentul să se fi produs din cauza oboselii, dat fiind că femeia, asistentă medicală în spital, abia ieşise din tura de noapte. Ea s-a urcat la volan şi a plecat spre casă şi nu este exclus să fi aţipit la volan.

În urma accidentului, întreaga zonă a rămas fără curent electric, fiind, de asemenea, afectate şi reţelele de internet şi cablu TV. La ora actuală, echipe de la Electrica sunt prezente la faţa locului şi încearcă să remedieze problema.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O asistentă medicală a lăsat fără lumină, TV şi internet mai multe apartamente din Focşani. Ce s-a întâmplat cu femeia