Antena Meniu Search
x

Video O bătrânică din Maramureş, bătută şi legată de pat de un bărbat necunoscut care voia să o violeze. Femeia a scăpat în ultima clipă

Clipe de cosmar pentru o bătrână de 77 de ani, din judetul Maramuress. În toiul nopţii, un bărbat a intrat peste ea în casă. Sub o ploaie de pumni si amenintări, bărbatul ar fi încercat să o violeze. Din fericire, copiii femeii au intrat la timp în casă şi au salvat-o.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 10.08.2021, 14:15

Vezi și

Poliţiştii nu ştiu până în acest moment cine este agresorul, cine este bărbatul care în cursul nopţii a intrat peste femeia în vârstă de 77 de ani.

 A scăpat de viol în ultima clipă

Incidentul a avut loc în localitatea Poienile de sub Munte, iar bătrâna le-a povestit poliţiştilor faptul că în cursul nopţii un bărbat pe care nu îl cunoştea a intrat în casă, a legat-o de pat şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el, după ce a ameninţat-o. 

Norocul femeii a fost că în acel moment au intrat în gospodărie copiii ei, iar bărbatul s-a speriat şi a luat-o la fugă. În acest moment, poliţiştii de la Maramureş au deschis un dosar penal de cercetare şi continuă ancheta pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de viol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O bătrânică din Maramureş, bătută şi legată de pat de un bărbat necunoscut care voia să o violeze. Femeia a scăpat în ultima clipă