Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 13 ani din judeţul Argeş a fost bătută crunt, în plină stradă, de tatăl unul coleg de şcoală!

O copilă de 13 ani din judeţul Argeş a fost bătută crunt, în stradă. Agresorul este tatăl vitreg al unui băiat cu care fetiţa ar fi avut mai multe altercaţii.

Vezi și

Agresorul este tatăl vitreg al unui băiat cu care fetiţa ar fi avut mai multe altercaţii. Cert este că adolescenta a ajuns în stare gravă la spital, şi, pe lângă tratament, va avea nevoie şi de consiliere psihilogică.

În mijlocul drumului, fata s-a trezit sub o ploaie de lovituri. Un adult a făcut asta. Tatăl unui coleg de şcoală, cu care ea se certase.

"S-a bătut cu băiatul recidivistului. Mama băiatului s-a luat la bătaie în stradă cu fetiţa, fetiţa a sărit şi ea la bătaie şi atunci ea a sunat amantul să vină să bată fetiţa", povesteşte primarul comunei Albota, Ion Dumitru.

Copila a rămas cu răni grave. A fost transportată de urgenţă la spitalul de pediatrie din Piteşti. Nu a stat însă prea mult, pentru că mama a decis s-o ia acasă. 

Pe acelaşi subiect

"S-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio facial şi traumatism abdominal în observaţie", a declarat Adina Enescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Piteşti. 

"Au identificat şi reţinut un bărbat de 55 de ani. După ce acesta ar fi agresat o minoră în vârstă de 13 ani", a declarat Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei din Argeş.  

Agresorul este acum în arestat la domiciliu. Nu este însă pentru prima dată când are de-a face cu poliţia. Până acum a provocat mai multe scandaluri, ba chiar a fost acuzat de furt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de 13 ani din judeţul Argeş a fost bătută crunt, în plină stradă, de tatăl unul coleg de şcoală!