Antena Meniu Search
x

SCENE DE GROAZĂ la Vaslui! O elevă a fost BĂTUTĂ cu pumnii și picioarele de o altă fată, chiar în fața Jandarmeriei. Nimeni nu a sărit în apărea victimei, deși pe stradă erau zeci de oameni

UPDATE Scene deosebit de violente au avut loc joi, în apropierea Inspectoratului de Jandarmi Vaslui, unde o elevă a Liceului "Ştefan Procopiu" a fost lovită cu pumnii şi picioarele de o altă tânără.

UPDATE Scene deosebit de violente au avut loc joi, în apropierea Inspectoratului de Jandarmi Vaslui, unde o elevă a Liceului "Ştefan Procopiu" a fost lovită cu pumnii şi picioarele de o altă tânără.

Agresiunea a avut loc la orele amiezii, în timp ce elevii de la licele "Ştefan Procopiu" şi "Ion Mincu" ieşeau de la ore, iar cei din schimbul doi se deplasau spre şcoală. Fata a fost lovită cu pumnii şi picioarele, în văzul tuturor, fără ca vreunul din martorii aflaţi în zonă să intervină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, agresoarea este Romina Moldoveanu, o tânără din localitatea Muntenii de Sus, cea care în 2015 s-a transformat în cea mai aprigă susţinătoare a celor şapte violatori din Văleni. Ea l-a felicitat atunci pe liderul celor şapte violatori, spunându-i că bine i-a făcut victimei, încurajându-l să o agreseze sexual din nou pe respectiva victimă şi cerându-i să o ia şi pe ea să îi aplice fetei o corecţie fizică. 

Ieri, Romina Moldoveanu a sărit la bătaie la eleva de la Liceului "Ştefan Procopiu", pentru că aceasta din urmă ar fi avut o serie de postări critice la adresa unei prietene de-a sa.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe înregistrare, se aude cum agresoare o apostrofează pe victimă: "Te-am avertizat de atâtea ori... Ţi-am zis?"

Întreaga agresiune a fost filmată de un tânăr aflat în apropiere. De altfel, în timp ce adolescenta era lovită, mai mulţi elevi asistau la agresiune, fără ca vreunul dintre ei să intervină pentru a opri agresoarea. La un moment dat, pe înregistrare se aude cum un bărbat îi cere agresoarei se se oprească, altfel va anunţa Poliţia.

Martorii susţin că în urma loviturilor primite, eleva bătută şi-ar fi pierdut cunoştinţa. Câţiva muncitori care lucrau la trotuarul din faţa Jandarmeriei Vaslui ar fi stropit-o cu apă pentru a-şi reveni.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a anunțat că demarat o anchetă după ce două eleve de la un liceu vasluian s-au bătut în plină stradă, scenele fiind filmate şi publicate ulterior în spaţiul public. 

"Ne-am autosesizat din oficiu în ceea ce priveşte acest caz şi au fost demarate cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire", a declarat vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Silvia Manta. 

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui au precizat că incidentul nu s-a petrecut în incinta unităţii şcolare, motiv pentru care nu pot demara o anchetă, dar le-au recomandat tuturor cadrelor didactice să se implice mai mult pentru prevenirea actelor de violenţă în rândul elevilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » SCENE DE GROAZĂ la Vaslui! O elevă a fost BĂTUTĂ cu pumnii și picioarele de o altă fată, chiar în fața Jandarmeriei. Nimeni nu a sărit în apărea victimei, deși pe stradă erau zeci de oameni