Antena Meniu Search
x

O cunoscută firmă de avocatură din Capitală, anchetată pentru evaziune fiscală

O cunoscută firmă de avocatură din Capitală a fost luată cu asalt în această dimineaţă de poliţişti şi procurorii. Anchetatorii caută dovezi într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul este estimat la un milion de euro.

Vezi și

O cunoscută firmă de avocatură din Capitală a fost luată cu asalt în această dimineaţă de poliţişti şi procurorii. Anchetatorii caută dovezi într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul este estimat la un milion de euro

Poliţia Română a facut joi 18 percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Ialomiţa, inclusiv la locuinţa lui Doru Boştină şi a fiului acestuia din Bucureşti şi din Corbeanca, dar şi la cabinetul de avocatură al lui Boştină.

În urma acestei acţiuni, 16 persoane vor fi duse la audieri, printre acestea fiind şi avocatul Doru Boştină şi fiul acestuia.

La data de 14 mai a.c., poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul General al Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, desfăşoară o operaţiune pentru combaterea evaziunii fiscale, în domeniul IT şi al consultanţei”, se arată într-un comunicat emis de poliţişti.

Suspecţii sunt bănuiţi că s-ar fi sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive.

Una dintre societăţile comerciale care ar fi evidenţiat în actele contabile sau în alte documente legale, cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale, este o casă de avocatură din municipiul Bucureşti.

Prejudiciul estimat cauzat bugetului de stat este de peste 1.000.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O cunoscută firmă de avocatură din Capitală, anchetată pentru evaziune fiscală