Antena Meniu Search
x

O eleva din Covasna ar fi fost persecutata de colegi si profesori pentru ca purta o bentita tricolora

Incident incredibil intr-o scoala din Covasna! O eleva sustine ca a fost persecutata de colegi si profesori pentru ca si-a permis sa vina la ore cu o bentita tricolora pe cap.

Vezi și

Fata sustine ca elevii de la sectia maghiara au huiduit-o si au injurat-o cand au vazut-o cu bentita tricolora pe cap, pe 15 martie. Mai mult, eleva spune ca diriginta i-a cerut sa-si dea jos bentita pentru ca provoaca prea multe discutii si strica imaginea scolii.

Eleva ar fi fost nevoita sa dea explicatii in fata directorului, iar, azi, diriginta i-a luat bentita. Dascalii discuta acum daca diriginta a facut un abuz sau nu.

Colegii maghiari sarbatoreau Ziua Ungariei, pe 15 martie. Cand au vazut-o, povesteste fata, toti s-ar fi scandalizat.

Dar ea spune ca nu s-a descurajat. In zilele urmatoare, a venit la scoala cu aceeasi bentita. Mai ales ca, povesteste eleva, colegii ei ar fi procedat la fel, de ziua Romaniei.

In cancelarie, scandalul a devenit subiectul principal de discutie. Diriginta a decis sa intervina, dar nu putea sa opreasca avalansa pornita Facebook, unde fata isi publicase poza cu bentita tricolora.

Pe Facebook, lucrurile au depasit stadiul de gluma. Fata a primit o amenintare cu moartea: „"Moarte!!! Traiasca Ungaria Mare. Tinutul Secuiesc in libertate, Ardealul nu-i Romania".

Cel mai probabil, autorul mesajului nu va pati nimic. In schimb, eleva cu tricolorul in par ar fi fost amenintata cu exmatricularea. Cu toate astea, eleva nu vrea sa renunte la bentita ei, iar moda a inceput sa prinda si printre colege.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O eleva din Covasna ar fi fost persecutata de colegi si profesori pentru ca purta o bentita tricolora