Antena Meniu Search
x

O familie din Gorj a construit o pasarelă pentru a-şi parca maşina direct din drum în garaj

Poliţiştii dintr-o comună din Gorj au trăit să o vadă şi pe asta. Au descoperit o familie care lucra de zor la construirea unei pasarele, pentru a-şi parca maşina direct din drum în garaj.

Vezi și

 Poliţiştii dintr-o comună din Gorj au trăit să o vadă şi pe asta. Au descoperit o familie care lucra de zor la construirea unei pasarele, pentru a-şi parca maşina direct din drum în garaj. Garajul se află... la etajul 1 al casei lor.

Comedia își are scena în Gorj, comuna Scoarţa. Pasarela construită porneşte din Drumul Naţional 67 şi se termină la etajul 1 al vilei. Acolo unde, se gândeau proprietarii, urma să fie garajul.

Vizita șefului de la Drumuri a pus-o pe gânduri pe proprietară. N-au nici urmă de autorizaţie, au stabilit poliţiştii. Iar visul soţului femeii, care s-a ocupat de construirea pasarelei, o să se dărâme odată cu ea.

Totuși, cea mai înțeleaptă soluție a femeii a fost negocierea. “Dacă îmi restituieşte banii, eu demolez şi astăzi. Şi dacă nu, nu demol. O las statuie în faţa casei şi n-o demol. Că-i pă pământul meu.”, spune dânsa.

Până la urmă, soţul femeii s-a ales cu dosar penal pentru că lucrarea pe care a făcut-o era neautorizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » O familie din Gorj a construit o pasarelă pentru a-şi parca maşina direct din drum în garaj