Antena Meniu Search
x

Video O familie sărmană cu cinci copii, din Iaşi, vizitată de "Moş Crăciun" în pragul sărbătorilor

O faptă bună pentru unii, o lecţie de viaţă pentru alţii. Este povestea câtorva oameni din Iaşi care au vrut ca de Crăciun să aducă bucurie în casa unei familii sărmane, cu cinci copii.

de Redactia Observator

la 25.12.2020, 11:44

Vezi și
  • Mesele goale ale familiei au fost umplute cu bunătăți.
  • Copiii au primit haine şi câte o bicicletă.

Încărcaţi cu cadouri, oamenii au venit şi cu proprii lor copii. Le-au arătat, astfel, că sprijinul oferit celor încercaţi poate fi cel mai frumos cadou de sărbători.

Aceeaşi uimire, dar din motive diferite. Pentru cei cinci fraţi din familia Alexa, Moş Crăciun nu a fost niciodată mai darnic. Pentru copiii celor care le-au adus cadourile, însă, sărăcia în care alţi micuţi ca ei a fost o revelaţie. 

Întreaga familie trăieşte din alocaţia copiilor

Localnică: Cel mai frumos sentiment în viaţă este să dăruieşti celor care au cu adevărat nevoie.

Localnică: Am ales să vin cu copiii să vadă realitatea din România din perioada aceasta şi să înveţe să preţuiască mai mult ceea ce au şi să muncească.

Vasilica, Cătălin, Viorel, Alexandru și Diana locuiesc doar cu mama lor și trăiesc toți doar din alocație. Casa sărăcăcioasă și mică nu are nici curent electric și nici măcar apă potabilă. 

În prag de sărbătoare, mesele goale ale familiei au fost umplute cu bunătăți. Copiii au primit haine şi câte o bicicletă. Cea veche nu mai avea nici măcar anvelope și totuși cei cinci frați continuau să o folosească.

Mama: Am primit de toate, mulţumesc lui Dumnezeu. Nu ne aşteptam. Făceam Crăciunul cu ce puteam şi eu...

O lecție de viață pe care au invățat-o chiar în Ajun de Crăciun și pe care nu o vor uita prea curând nici unii, nici ceilalți. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » O familie sărmană cu cinci copii, din Iaşi, vizitată de "Moş Crăciun" în pragul sărbătorilor