Antena Meniu Search
x

O fată de 17 ani din Dâmboviţa, ucisă de fostul iubit cu cu 24 de lovituri de cuţit

Fostul iubit s-a transformat în călău pentru o fată de 17 ani din Dâmboviţa. S-a ascuns în curtea case, a aşteptat-o şi i-a luat viaţa cu 24 de lovituri de cuţit

Vezi și

Fostul iubit s-a transformat în călău pentru o fată de 17 ani din Dâmboviţa. S-a ascuns în curtea case, a aşteptat-o şi i-a luat viaţa cu 24 de lovituri de cuţit

Era gelos. Atât de gelos încât în urmă cu ceva timp a dat cu maşina peste Cristina doar pentru ca fata să nu mai plece în cantonamente. Voia să-i distrugă visul de a deveni, într-o zi, o mare jucătoare de handbal. Aseară, Cristina a murit în braţele mamei, în timp ce-i spunea că o iubeşte.

Fata se întorcea aseară de la întâlnirea cu noul ei prieten. Ascuns în curtea casei, în întuneric, o aştepta Geo, băiatul pe care-l părăsise vara trecută, după doi ani de relaţie.

Tatăl fetei l-a imobilizat pe tânărul ucigaş şi l-a ţinut până când au ajuns poliţiştii. Pentru Cristina salvarea chemată de urgenţă nu a putut să facă nimic.

De când se despărţise de Cristina, tânărul în vârstă de 23 de ani făcuse o obsesie. O urmărea pretutindeni şi a atacat-o de mai multe ori. Părinţii fetei au făcut chiar două plângeri la poliţie, pe care apoi le-au retras.

Cristina a vrut să facă sport de performanţă şi îşi dorea să ajungă o mare handbalistă. Pentru că antrenamentele o ţineau departe de el, băiatul a încercat chiar să-i frângă visul.

Familia Cristinei se pregăteşte acum de înmormântare. Băiatul care a vrut-o numai pentru el ar putea să-şi petreacă acum tot restul vieţii în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » O fată de 17 ani din Dâmboviţa, ucisă de fostul iubit cu cu 24 de lovituri de cuţit