Antena Meniu Search
x

O femeie a murit şi alta este în stare foarte gravă la spital, în urma unui accident cumplit, la Constanţa

O femeie a murit şi alta este în stare foarte gravă la spitalul din Constanţa, după ce maşina lor a fost implicată într-un accident violent!

Vezi și

O femeie a murit şi alta este în stare foarte gravă la spitalul din Constanţa, după ce maşina lor a fost implicată într-un accident violent! Circulau regulamentar în momentul în care autoturismul a fost lovit din spate de un altul care mergea cu o viteză mult prea mare.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere. 

Pe imagini se vede cum maşina circula pe banda a doua, moment în care a fost spulberată de autoturismul care venea în urma ei. Şoferul avea o viteză ameţitoare şi nici n-a mai avut timp să reacţioneze. 

Impactul a fost extrem de violent, iar dovadă sunt urmele de frânare de pe şosea, lungi de 77 de metri. Lovitura a fost puternica, iar cele două femei care se aflau în maşină au fost rănite grav.

Claudia Tatarici, medic coordonator SAJ:  "La locul solicitării s-a deplasat un elicopter SMURD care a preluat o pacientă de aprox 60 de ani, stop resuscitat la locul accidentului, şi-a reluat activitatea cardiacă. A doua victimă, 50 de ani, traumatism cranian, nu-şi aduce aminte ce s-a întâmplat cu dumneaei."

Victima preluată de elicopter a fost readusă la viaţă, dar a murit la spital, după puţin timp. Cealaltă femeie care era în maşina distrusă este rănită grav şi internată pe secţia de Terapie Intensivă.

A treia victimă, care este chiar şoferul vinovat, a scăpat cu un traumatism cranian minor, pentru care nu a fost nevoie de internare. Poliţiştii vor stabili cum s-a produs totul, în funcţie de cercetarea de la faţa lociului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O femeie a murit şi alta este în stare foarte gravă la spital, în urma unui accident cumplit, la Constanţa