Antena Meniu Search
x

O femeie de 55 ani a murit în curtea Spitalului din Piteşti, din cauza unui stop cardiac

La Piteşti, o pacientă a murit chiar în curtea spitalului. Avea 55 de ani, afecţiuni psihice, şi fusese externată chiar azi, dar s-a întors la medic din cauza unor dureri cumplite de cap. Doctorul ar fi tratat-o cu indiferenţă şi ar fi invitat-o să meargă la urgenţe.

Vezi și

 La Piteşti, o pacientă a murit chiar în curtea spitalului. Avea 55 de ani, afecţiuni psihice, şi fusese externată chiar azi, dar s-a întors la medic din cauza unor dureri cumplite de cap. Doctorul ar fi tratat-o cu indiferenţă şi ar fi invitat-o să meargă la. urgenţe. La ieşire, în faţa clinicii, femeia s-a prăbuşit. Deşi resuscitată minute bune, bolnava, care era în stop cardiac, n-a mai putut fi salvată.

La doar doi kilometri se află Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului. Este locul spre care pacienta a fost trimisă chiar de medicul psihiatru care o externase cu câteva ceasuri mai devreme. Femeia s-a întors la el din cauza unor dureri de cap insuportabile.

Numai că medicul de la psihiatrie a decis să o lase pe pacientă să plece cu maşina familiei spre urgenţe şi nu cu o ambulanţă, aşa cum ar fi fost normal. Reprezentanţii spitalului susţin că aşa a vrut familia.

Într-un final a ajuns şi ambulanţa. Prea târziu, pentru femeia de 55 de ani.

La Spitalul Judeţean din Piteşti şefii promit o anchetă. Medicul care a trimis-o pe pacientă singură la Urgenţe mai este cercetat administrativ. Acum două luni ar fi venit beat la serviciu şi ar fi agresat o parte din personal. Atunci a fost nevoie de intervenţia poliţiei, după ce doctorul s-a închis în cabinet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O femeie de 55 ani a murit în curtea Spitalului din Piteşti, din cauza unui stop cardiac