Antena Meniu Search
x

O femeie de 84 de ani a fost ucisă de câinele vecinului

O femeie de 84 de ani dintr-un sat dâmboviţean a murit în chinuri cumplite după ce a fost atacată de câinele unui vecin. Animalul a intrat în curtea bătrânei şi a ucis-o ca pe o pradă, în mai puţin de un minut

Vezi și

O femeie de 84 de ani dintr-un sat dâmboviţean a murit în chinuri cumplite după ce a fost atacată de câinele unui vecin. Animalul a intrat în curtea bătrânei şi a ucis-o ca pe o pradă, în mai puţin de un minut. 

Câinele era cunoscut şi temut în tot satul. Era extrem de agresiv. Recent îşi muşcase şi stăpânul şi îl băgase în spital. De atunci umbla liber, pentru că nimeni nu a avut curaj să îl pună în lanţ. Oamenii spun că bestia trebuie eutanasiată.

O oră au stat medicii la poartă. N-au avut curaj să intre în curtea femeii. Câinele se aşezase chiar lângă trupul pe care îl mutilase. Aşa că oamenii au cerut întăriri.

După ce poliţiştii au ridicat trupul victimei, sătenii au pornit pe urmele câinelui. Se temeau să nu facă încă o victimă.

Tot satul ştia cât de agresiv este dulăul. Şi cel mai bine o ştia chiar stăpânul lui. Bărbatul e la spital, după ce propriul câine l-a atacat, în urmă cu două săptămâni. I-a sfâşiat o mână.

De când stăpânul a intrat în spital la spital, câinele umbla liber. Rupsese lanţul şi nimeni n-a avut curajul să îl lege la loc. Veterinarul venit să îl trachilizeze l-a găsit ascuns într-un şopron.

Stăpânul animalului va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O femeie de 84 de ani a fost ucisă de câinele vecinului