Antena Meniu Search
x

O femeie declarată moartă a înviat în braţele poliţiştilor din Constanţa!

A înviat mortul sub ochii poliţiştilor! Scene incredibile au avut loc la Medgidia unde în timp anchetatorii cercetau cadavrul unei femei, aceasta a început să vorbească şi chiar să se mişte.

Vezi și

A înviat mortul sub ochii poliţiştilor! Scene incredibile au avut loc la Medgidia unde în timp anchetatorii cercetau cadavrul unei femei, aceasta a început să vorbească şi chiar să se mişte. Nu era o minune, ci o greşeală teribilă!

Dispeceratul Ambulanţei nu a trimis la caz şi un echipaj medical, iar poliţiştii s-au bazat pe mărturiile vecinilor şi au declarat-o moartă pe femeie. Până când a început să mişte.

Medgidia, Constanţa. Vecinii unei femei de 45 de ani sunt îngrijoraţi. Nu au mai văzut-o de o săptămână. Unul dintre ei are o cheie de la apartamentul ei şi se hotărăşte să intre în casă. O găseşte pe jos! Femeia nu mai mişca, aşa că anunţă la 112 că e moartă.

Mirosul din casă i-a convins pe poliţişti că nu mai e în viaţă. Deşi decesul nu era confirmat de un medic. Ambulanţa încă nu sosise. Agenţii care au ajuns primii au chemat în ajutor criminaliştii. Să cerceteze cadavrul - era o moarte suspectă.

A început să vorbească. Apoi, să se mişte. Femeia s-a trezit la viaţă, iar vecinii au mai sunat o dată la 112. Abia după o oră a venit şi ambulanţa. Care a confirmat. Nu era minunea învierii. Cel mai probabil, femeia suferise un accident vascular cerebral.

Mia exact, spun reprezentanţii ambulanţei, dispecerul lor nu a trimis de la primul apel şi o ambulanţă. S-a gândit că femeia e moartă şi că n-are rost. Dar n-a respectat protocolul. Oricum, e anchetă internă acum la Ambulanţă. Mai ales că întârzierea medicilor o putea costa viaţa pe femeia pe care toţi au crezut-o moartă, dar care a înviat sub ochii poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O femeie declarată moartă a înviat în braţele poliţiştilor din Constanţa!