Antena Meniu Search
x

TEROARE în Gorj. O femeie care a intentat divorţ a fost bătută de soţ şi stropită apoi cu găleata cu apă, să îşi revină, înainte să vină copiii de la şcoală

Totul a început după ce mama a decis să divorţeze de tatăl copiilor ei, din cauza agresivităţii de care acesta dă dovadă. Însă, cu toate că a obţinut un ordin de restricţie, viaţa familiei nu s-a schimbat absolut deloc. Ba, din contră.

Vezi și

Totul a început după ce mama a decis să divorţeze de tatăl copiilor ei, din cauza agresivităţii de care acesta dă dovadă. Însă, cu toate că a obţinut un ordin de restricţie, viaţa familiei nu s-a schimbat absolut deloc. Ba, din contră.

Ramona are 36 de ani şi de câteva luni trăieşte un adevărat coşmar, alături de cei doi copii ai ei, de 6 şi 12 ani. Soţul cu care este în proces de divorţ o terorizează, chiar dacă instanţa a decis că nu are voie să se apropie prea mult de soţie şi copii. "Am fost bătută până au venit copiii de la şcoală. A aruncat găleata cu apă pe mine ca să pot să-mi revin. A distrus în casă."

Acesta este numai un episod din tot ce trăieşte femeia. În urmă cu câteva nopţi, când a ajuns acasă cu copiii, a văzut că uşa casei fusese spartă, iar în interior era bărbatul furios. 

Diana Popescu, avocata Ramonei: "Agresorul se plimba nestingherit pe aici pe la poartă. Prin acest ordin de protecţie au fost limitate anumite drepturi fundamentale pentru el. A fost emis tocmai pentru a înlătura starea de pericol pentru familie." Ordinul nu are nicio însemnătate pentru bărbat. Când apare în zonă, Ramona şi copiii fug la vecini.

Pe acelaşi subiect

-"Interzisul" se plimbă nestingherit pe străzi, cu poliţia de faţă, asta e tragic. A ameninţat şi vecinii care au încercat să intervină oarecum. Poliţia nu vrea să se complice, susţin vecinii.

Bărbatul este de nestăpânit şi a devenit un pericol şi pentru vecini.

-M-a tras la răspundere că de ce am primit-o. Tot ameninţa că dă foc. Eu sunt prima care... am casa de lemn aici, lângă ei şi lemnele acolo în spate.

Deşi ordinul de protecţie există, oamenii spun că poliţia nu ia nicio măsură când primeşte sesizări.

Bărbatul nu are frică nici măcar de polițiști. Aşa că Ramona se încuie în casă cu lacăte, dar individul nu poate fi oprit.

Miruna Prejbeanu - purtător de cuvânt IJP Gorj: "Când a fost identificat de poliţişti, i-a fost adus la cunoştinţă ordinul şi i s-a întocmit dosar penal pentru nerespectarea ordinului de restricţie."

Femeia asteaptă ca procurorii să-l trimită în judecată pe fostul ei soț. Până nu e prea târziu. La sfârșitul lunii iulie, o crimă din Motru șoca lumea. Atunci o femeie a fost măcelărită de concubinul gelos. Victima nu mai apucase să ceară un ordin de restricție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » TEROARE în Gorj. O femeie care a intentat divorţ a fost bătută de soţ şi stropită apoi cu găleata cu apă, să îşi revină, înainte să vină copiii de la şcoală