Antena Meniu Search
x

Bărbatul care şi-a ucis soţia pentru că voia să plece la muncă în străinătate, internat la Institutul de Psihiatrie

Un afacerist din Iaşi şi-a ucis soţia, ca să nu mai plece la muncă în străinătate! Familia avea o firmă de construcţii care acumulase datorii, iar femeia intenţiona să strângă bani peste hotare.

Vezi și

Un afacerist din Iaşi şi-a ucis soţia, ca să nu mai plece la muncă în străinătate! Familia avea o firmă de construcţii care acumulase datorii, iar femeia intenţiona să strângă bani peste hotare. Nu a mai apucat. Soţul ei, cu care avea doi copii, a ucis-o, a recunoscut crima şi a fost internat la Institutul de Psihiatrie.

Crima s-a petrecut în comuna Şipote din judeţul Iaşi. Cei doi soţi lucraseră o vreme în Anglia şi abia se întorseseră în ţară. Mihaela avea 43 de ani şi încerca să se angajeze. Chiar astăzi voia să îşi depună dosarul la un spital din Iaşi, pentru un post de infirmieră.

Femeia i-ar fi spus soţului său că, dacă nu va fi acceptată, se va întoarce în străinătate. Aşa ar fi început conflictul care s-a încheiat cu o crimă. După ce a ucis-o, bărbatul şi-ar fi sunat fiica de 18 ani, căreia i-a mărturisit totul.

Surse din anchetă spun că familia avea datorii. Bărbatul deţine o firmă de construcţii şi s-ar fi împrumutat la bănci pentru a-şi susţine afacerea.

Bărbatul de 44 de ani ar fi fost depresiv. Anul trecut, chiar a încercat să-şi ia viaţa. Nu se ştie dacă urma vreun tratament. Apropiaţii spun că ar fi clacat la gândul să soţia lui vrea să plece în străinătate.

Anul trecut, ţara noastră a înregistrat cel mai mare exod al românilor din ultimii opt ani. Potrivit Institutului Naţional de Statistică, aproape 220 de mii de oameni, majoritatea tineri, au plecat să muncească în străinătate.

În total, avem trei milioane şi jumătate de români peste hotare. Şi asta doar oficial, pentru că mulţi părăsesc România fără să anunţe autorităţile. Suntem pe locul doi în lume, după Siria, ţară aflată în război.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care şi-a ucis soţia pentru că voia să plece la muncă în străinătate, internat la Institutul de Psihiatrie