Antena Meniu Search
x

O femeie din judetul Neamt a murit strivita de o remorca, in fata casei

O femeie din judetul Neamt si-a pierdut viata intr-un mod cat se poate de ciudat, in timp ce statea pe banca din fata portii. Remorca unei masini condusa de un vecin s-a desprins in mers si a lovit-o in plin

Vezi și

Zeci de localnici s-au strans in fata portii femeii, la scurt timp dupa accident. Nimeni nu putea sa creada ghinionul de care aceasta a avut parte.

Vecina cu care victima statea de vorba a reusit sa se fereasca in ultima clipa din calea remorcii. A fost transportata totusi la spital, pentru ca medicii sa se asigure ca nu are nici leziuni interne. “Echipajul a fost anuntat pentru un accident rutier cu doua victime inconstiente, una dintre ele am gasit-o decedata la locul accidentului, cealalta stabila, constienta. Este deocamdata in Unitatea de Primiri Urgente, in curs de investigatii”, a spus Ina Dascalu, medic Smurd Neamt.

Masina abia iesise dintr-o curte si se indrepta spre Drumul National. Dupa cateva sute de metri, remorca s-a desprins si s-a izbit violent de banca pe care stateau cele doua femei. Martorii spun ca soferul nu avea viteza. “S-a desprins asa. Omul care conducea nu a avut probleme: nu bea, era adventist, el intotdeauna mergea prudent, calm”, a afirmat un vecin.

Masina si remorca au fost duse la un service auto. O expertiza tehnica va stabili daca a fost vorba despre o defectiune la sistemul de tractare ori daca soferul nu a ancorat bine remorca. Politistii au deschis, deja, pe numele lui un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O femeie din judetul Neamt a murit strivita de o remorca, in fata casei