Antena Meniu Search
x

O femeie din Neamț, mutilată de partenerul de viaţă

O femeie de 40 de ani din Neamţ e în stare gravă la spital, după ce partenerul ei de viaţă, un italian cu 20 de ani mai în vârstă, a mutilat-o.

Vezi și

 O femeie de 40 de ani din Neamţ e în stare gravă la spital, după ce partenerul ei de viaţă, un italian cu 20 de ani mai în vârstă, a mutilat-o. Gelos peste măsură, bărbatul a mers la casa părintească a iubitei, acolo unde aceasta se refugiase, şi a lovit-o de mai multe ori cu un cuţit. Sora femeii a găsit-o în agonie şi a chemat imediat o ambulanţă.

Bărbatul a fost prins la câteva ore după atac şi a fost arestat preventiv. Victima lui a ajuns la Spitalul Judeţean Neamţ. Medicii spun însă că femeia va avea nevoie de foarte multe zile de recuperare. Bărbatul cu care şi-a petrecut ultimii opt ani din viaţă şi căruia i-a dăruit doi copii a mutilat-o şi a fost cât pe ce să-i lase pe micuţi orfani.

Cei doi s-au întâlnit în urmă cu zece ani, atunci când femeia a mers în Italia, la muncă. S-au îndrăgostit unul de altul, şi au decis să-şi formeze un cămin în Ungaria. Afacerile n-au mai mers, însă, aşa că, în urmă cu un an s-au mutat în Neamţ. Se certau însă zilnic, aşa că femeia s-a mutat în casa părintească. De teamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O femeie din Neamț, mutilată de partenerul de viaţă