Antena Meniu Search
x

O femeie însărcinată şi soţul ei au scăpat miraculous dintr-un grav accident de circulaţie

O femeie însărcinată în două luni şi soţul ei au scăpat miraculous dintr-un grav accident de circulaţie. Incidentul s-a întâmplat în judeţul Cluj, chiar la intrarea în Dej. Bărbatul ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina direct într-un cap de pod

Vezi și

O femeie însărcinată în două luni şi soţul ei au scăpat miraculos dintr-un grav accident de circulaţie. Incidentul s-a întâmplat în judeţul Cluj, chiar la intrarea în Dej. Bărbatul ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina direct într-un cap de pod

Au avut noroc şi au putut să se depărteze de maşină înainte ca aceasta să fie cuprinsă de flăcări. 

Şoferul şi soţia sa însărcinată au scăpat miraculos. Faptul că nu purtau centurile de siguranţă a fost deopotrivă un ghinion şi un noroc. În impactul cu capul de pod, bărbatul de 27 de ani a fost aruncat pur şi simplu din maşină.

Cum rănile nu erau extrem de grave, primul lucru pe care l-a făcut bărbatul a fost să-şi scoată soţia din maşina care luase foc.

Cei doi au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spitalul din Dej. Din fericire, sarcina femeii nu a fost afectată, chiar dacă ea a fost rănită destul de grav. Poliţiştii încearcă acum să înţeleagă ce s-a întâmplat. Cei doi mergeau de la Hunedoara spre Dorohoi, localitatea de origine a bărbatului, şi e posibil ca acesta să fi adormit la volan, sau să fi pierdut controlul maşinii din pricina carosabilului umed.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » O femeie însărcinată şi soţul ei au scăpat miraculous dintr-un grav accident de circulaţie