Antena Meniu Search
x

Femeie scoasă cu forța dintr-un apartament inundat, la Piatra Neamț. Înăuntru era și un copil, luptătorii SAS au spart ușa

O femeie a fost scoasă cu forța dintr-un apartament inundat. Polițiștii au spart ușa și au intrat în locuința în care se afla și un copil. Incidentul s-a produs sâmbătă într-un bloc din orașul Piatra Neamț.

de Redactia Observator

la 22.05.2021, 17:23

Femeie scoasă cu forța dintr-un apartament inundat, la Piatra Neamț. Înăuntru era și un copil, luptătorii SAS au spart ușa
Femeie scoasă cu forța dintr-un apartament inundat, la Piatra Neamț. Înăuntru era și un copil, luptătorii SAS au spart ușa - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un apartament este inundat, iar proprietarul refuză să deschidă ușa. În plus, vecinii le-au spus polițiștilor că în interior se află o femeie cu afecțiuni psihice și un copil.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, dar a fost solicitat și sprijinul negociatorilor și al luptătorilor SAS. Aceștia au încercat să ia legătura cu femeia, dar nu au reușit, așa că au decis să spargă ușa apartamentului.

În interior se aflau o femeie în vârstă de 39 de ani și un copil în vârstă de 7 ani, ambii din Piatra Neamț, au anunțat polițiștii. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate, iar copilul a fost lăsat în grija bunicului, informează Mediafax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Femeie scoasă cu forța dintr-un apartament inundat, la Piatra Neamț. Înăuntru era și un copil, luptătorii SAS au spart ușa