Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a pierdut fratele, iar fiica ei de 10 ani este în comă, în urma unui grav accident rutier

O fetiţă de 10 ani este în comă la spital, iar unchiul ei şi-a pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. Sora şi mama copilei mai erau în autoturismul pe care îl conducea iubitul femeii, băut. Se întorceau de la tăierea porcului, iar bărbatul s-a urcat la volan după ce a consumat mai multe pahare de alcool.

Vezi și

O fetiţă de 10 ani este în comă la spital, iar unchiul ei şi-a pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac.

Sora şi mama copilei mai erau în autoturismul pe care îl conducea iubitul femeii, băut. Se întorceau de la tăierea porcului, iar bărbatul s-a urcat la volan după ce a consumat mai multe pahare de alcool. 

Femeia caută disperată ajutor, pe holurile spitalului. Este rănită, dar nu mai aşteaptă îngrijirea medicilor. În maşina morţii erau şi cele două fete ale ei. Una dintre ele, de numai 10 ani, este în comă.

În accident şi-a văzut fratele cum se stinge. Îşi aminteşte îngrozită momentul impactului.

Şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a lovit violent de un copac de pe marginea drumului. Maşina s-a răsturnat şi a fost nevoie ca victimele să fie descarcerate. Înainte de accident, familia tăiase un porc într-o localitate învecinată. Oamenii mai aveau câţiva kilometri până acasă, atunci când ghinionul le-a tăiat calea. În maşina distrusă era şi fiica cea mică a femeii. Copilul a scăpat teafăr, la fel şi concubinul mamei sale, care era la volan.

Conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza de mers la configuraţia drumului, ---- taie ----- a pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile, intrând în impact lateral cu un copac. Bărbatul nu va scăpa, însă, şi de ancheta poliţiei, după ce a fost pus să sufle în etilotest. Avea o alcoolemie de 0,39 miligrame în aerul expirat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O femeie şi-a pierdut fratele, iar fiica ei de 10 ani este în comă, în urma unui grav accident rutier