Antena Meniu Search
x

O femeie si-a ucis propriul bebelus

O femeie si-a ucis cu o cruzime greu de descris, bebelusul care avea doar doua saptamani de viata. In loc sa aiba regrete pentru ceea ce-a facut, femeia a continuat planul. Ca sa-si stearga urmele, a dat foc, fara vreun resentiment, cadavrului propriului copil

Vezi și

Pana acum anchetatorii au decis sa nu faca public acest caz, desi evenimentele s-au petrecut in urma cu ceva timp. Asta pentru ca au avut, inca de la inceput, suspiciuni in ceea ce priveste sanatatea psihica a femeii, asa ca, inainte de toate, au decis sa o interneze intr-o unitate medico-legala pentru a afla toate detalii expertizei psihiatrice. Tuturor le vine greu sa creada ca femeia a actionat cu discernamant.

Planul diabolic a iesit la iveala abia dupa ce s-au gasit ramasite in urma incendierii. Se presupune ca femeia si-a ars bebelusul de doar doua saptamani chiar in casa bunicului, in speranta ca nu va lasa dovezi.

Aceasta este cercetata pentru savarsirea infractiunii de omor deosebit de grav si se afla in arest preventiv pentru 29 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » O femeie si-a ucis propriul bebelus