Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 10 ani, premiată pentru interpretare la pian, ar putea fi forţată de vecini să renunţe

A luat premiu după premiu pentru interpretarea pieselor la pian. Dar pentru Denisa, o fată de doar 10 ani, totul s-ar putea termina, aş spune, chiar înainte să înceapă pentru că nu poate să studieze din cauza vecinilor.

Vezi și

 Pare incredibil dar deşi mama ei a izolat în totalitate încăperea în care este pianina, vecinii fac sesizări la poliţie, una după alta. Ba mai mult, asociaţia de locatari a impus un program cam imposibil de respectat. Pentru că Denisa mai merge şi la şcoală.

Într-o cămăruţă de la etajul patru, într-un bloc din Oradea, două mâini alunecă pe clapele unei pianine. O melodie armonioasă cuprinde repede încăperea şi aduce o stare de bine, de linişte. Dar nu tuturor.

Nimic de genul acesta nu îi impresionează însă pe vecini. Denisa este în clasa a 4 la liceul de muzica din Oradea. Şi chiar din clasa I a fost remarcată.

Mama a atacat deja în instanţă programul de linişte impus de asociaţia de locatari. Oamenii i-au spus Denisei că poate studia între 12.30 şi 14.30, de luni până vineri. Imposibil, căci atunci fata este la şcoală.

Denisa a ajuns chiar la un psiholog pentru consiliere. Între timp vecinii i-ar fi sugerat mamei să se mute dacă vrea ca problema să se rezolve.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de 10 ani, premiată pentru interpretare la pian, ar putea fi forţată de vecini să renunţe