Antena Meniu Search
x

O fetiţă a alunecat cu sania sub roţile unei maşini.

Iarna a adus pe lângă zăpadă şi accidente de săniuş. Astăzi, o fetiţă de zece ani din Bistriţa Năsăud a alunecat cu sania sub roţile unei maşini.

Vezi și

O fracţiune de secundă care putea s-o coste viaţa. Copila se juca cu o vecină mai mare, în curte, fără să fie supravegheate, când sania lor a ţâşnit direct în autoturismul care circula regulamentar.

Doar o minune a făcut ca fetiţa să scape cu viaţă. Ieri un copil a fost accidentat grav, după ce sania lui a ajuns sub o maşină.

Fetele au ieşit la săniuş, înainte să se apuce de teme. Cea mică şi-a lăsat mama acasă dormind şi s-a dus la vecina ei, câteva case mai încolo. S-au urcat amândouă pe o sanie şi au luat-o la vale.

Au ieşit în drum exact în calea maşinii. Fata de 13 ani a reuşit să scape nevătămată. Cea mică a fost luată cu salvarea.

Fetiţa e acum la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, unde va rămâne câteva zile. Femeia de la volan - fostă şefă de la Garda de Mediu din Bistriţa şi actual inspector - e cercetată pentru vătămare corporală gravă. Părinţii fetei lovite ar putea primi până la 500 de lei, pentru neglijenţă.

Sezonul de săniuş e sezonul accidentelor. Ieri, un tânăr tot din Bistriţa Năsăud a furat maşina iubitei şi a pornit într-o cursă nebună, pe un drum naţional, cu trei copii pe sănii, legate de maşina lui.

Ultima dintre ele a ajuns sub roţile altui autoturism. Un băiat în vârstă de 15 ani a fost rănit şi a ajuns la un spital din Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă a alunecat cu sania sub roţile unei maşini.