Antena Meniu Search
x

O fetiţă de doar doi ani din Tulcea, încurajată de părinţi să fumeze şi chiar să consume alcool

O fetiţă este încurajată de părinţi să fumeze şi chiar să consume alcool. Avem imagini pe care nu le putem reda în totalitate.

Vezi și

O fetiţă este încurajată de părinţi să fumeze şi chiar să consume alcool. Avem imagini pe care nu le putem reda în totalitate. Sunt şocante, iar în centru se află o copilă de doi ani. Scenele care pot afecta emoţional au fost filmate în casa părintească, într-o comună din Tulcea. Pe fundal, se aud râsetele adulţilor, în timp ce fetiţa continuă să fumeze. O rudă care a filmat totul spune că a trimis imaginile şi la Protecţia Copilului, instituţie care nu a oferit încă niciun punct de vedere. 

Lângă fetiţă, stau ambii părinţi, o spune cel care a filmat. Adulţii îşi încurajează fetiţa de doi ani să fumeze. Ba chiar se amuză copios. Prea mică să realizeze ce se întâmplă, copila ascultă comenzile. 

Ţine ţigara în mână ca un om mare, semn că nu ar fi prima oară când fumează. Adulţii se distrează când cea mică începe să tuşească şi îi oferă ceva de băut. "Zi-i: Dă cafeaua! Bei suc?".

În pahar ar putea fi vin. Pentru Observator, unchiul fetiţei confirmă că era alcool: "Ăsta e modul lor de viaţă. Ei aşa văd lucrurile. Îndrumat la doi ani să servească o cafea, un pahar de vin şi o ţigară, sigur că la 10 ani sunt îndrumaţi şi la alte lucruri, prostituţie."

Pe acelaşi subiect

Imaginile scandaloase au fost filmate la o petrecere de bun venit dată în cinstea tatălui. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost o lună închis în Germania pentru furt. Săptămâna trecută s-a întors acasă, în judeţul Tulcea: "Mai mult de schimb de înjurături, nu ai ce să discuţi cu el."

Felul în care părinţii îşi bat joc de încrederea propriului copil pentru simpla lor distracţie este şocant. Medicii psihiatri au analizat imaginile: "Dacă e să luăm strict efectele medicale imediate, nicotina este o otravă foarte puternică. Într-un pachet de ţigări este o cantitate suficientă de nicotină încât să ompare un copil. Aici vorbim despre o crimă săvârşită prin dispreţ, prin batjocură şi prin caricaturizarea a tot ceea ce înseamnă să fii om."

Nicotina dă tulburări de ritm cardiac şi afectează întreaga activitate cerebrală. E ca un drog pentru un copil de doi ani. 

Scenele filmate de o rudă au fost trimise şi la protecţia copilului. Fetiţa, dar şi fratele ei ar putea fi luaţi din familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de doar doi ani din Tulcea, încurajată de părinţi să fumeze şi chiar să consume alcool