Antena Meniu Search
x

O gaşcă de copii a spart cinci maşini, în Slatina

O gaşcă de copii a terorizat Slatina. În numai patru zile au spart cinci maşini, după o metodă bine pusă la punct.

Vezi și

Totul însă, sub privirile. camerelor de supraveghere care au înregistrat fiecare mişcare.  Hoţii, conduşi de o fată de 16 ani au luat telefoanele, banii sau alte obiecte de valoare pe care şoferii le-au lăsat în maşini.

O bandă de hoţi profesionişti. Patru fete şi doi băieţi. Chiar dacă nu au mai mult 16 ani, iar unii dintre ei abia dacă au trecut de primele clase primare, se coordonează perfect şi răspund la comenzile liderului. Cu ţigara în colţul gurii, fata în cizme roşii comandă atacul.

Au dat cel puţin cinci spargeri în parcările din oraş în numai patru zile. Planul e simplu. Liderul verfică maşinile, în timp ce restul echipei asigură zona. Odată ţinta stabilită, maşina e deschisă în câteva secunde.

Când captura e consistentă, cei şase schimbă zona de operare. De fiecare dată, însă, aleg o parcare aglomerată. După ce au golit genţile furate, le îngroapă în zăpadă.

Aproape toate furturile se petrec sub ochii trecătorilor, fără ca aceştia să bănuiască ceva. Gaşca de copii pare că alege de fiecare dată parcările ca loc de joacă. Fac bulgări din zăpadă, aleargă unul după celălalt în timp ce liderul dă lovitura.

Prada se împarte, însă, întotdeauna într-o zonă ferită de ochii trecătorilor. O parcare lângă parc e alegerea perfectă.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au ajuns la poliţie. La fel şi părinţii minorilor care au rămas uimiţi de abilităţile propriilor copii. Cei şase sunt acum monitorizaţi de Protecţia Copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O gaşcă de copii a spart cinci maşini, în Slatina