Antena Meniu Search
x

Reacţia doctoriţei din Suceava, după ce ar fi agresat o mamă în cabinetul ei: "N-am ştiut cum să protejez intimitatea pacientului"

Imagini revoltătoare au apărut în mediul online. O mamă din Suceava a postat un filmuleţ pe internet, în care era împinsă afară dintr-un cabinet medical chiar de doctoriţa de la care voia o consultaţie pentru copilul ei.

Vezi și

Imagini revoltătoare au apărut în mediul online. O mamă din Suceava a postat un filmuleţ pe internet, în care era împinsă afară dintr-un cabinet medical chiar de doctoriţa de la care voia o consultaţie pentru copilul ei.

Doar 12 secunde de filmare au strâns sute de reacţii. De revoltă. O mamă a fost cea care a postat totul. În descrierea imagilor a şi explicat totul.

"Te scoate afară îmbrâncindu-te, speriind copilul și strângându-te de gât. Motivul: programul se termină iar copilul meu nu prezintă pe tot corpul bube pentru a fi o urgenţă. ", a scris femeia pe Facebook.

dr. Ana Maria Scurtu, medicul acuzat de violenţă:

Am rugat-o pe doamna cu copilul să reprogramez, eu consultând copilul sumar şi am văzut că nu reprezintă o urgenţă. Dintr-odată, m-am trezit cu doamna pornind telefonul, filmând, deşi era fără acordul meu, în cabinetul meu, şi cu pacienta în cabinet. Şi n-am ştiut pe moment cum să fac să protejez intimitatea pacientului.

Femeia scoasă din cabinet spune că a aşteptat cu băiatul ei de patru ani timp de o oră, în faţa uşii, pentru consultaţie.

Luni, mama băiatului a depus o sesizare la poliţie, dar şi la Colegiul Medicilor.

dr. Irina Badrajan, Secretarul general al Colegiului Medicilor Suceava:

Plângerea se referă la violenţă verbală şi gestuală pe care doamna doctor de la alergologie a avut-o faţă de mama unui copil venit cu o problemă de sănătate pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie.

dr. Ana Maria Scurtu, medic alergolog:

Puteam să am altă atitudine, dar a fost chestie de fracţiune de secundă, n-am ştiut cum să rezolv problema.

Medicul riscă acum un avertisment din partea Colegiului Medicilor, dacă va fi găsit vinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Reacţia doctoriţei din Suceava, după ce ar fi agresat o mamă în cabinetul ei: "N-am ştiut cum să protejez intimitatea pacientului"