Antena Meniu Search
x

Curs valutar

CAZ ŞOCANT la Suceava! Mamă ACUZATĂ că îşi liniştea cei doi copii cu medicamente (VIDEO)

I-ar fi drogat pe cei doi fii ai ei de 11 şi 15 ani. Femeia, care este şefa centrului medical al poliţiei, le-ar fi dat medicamente foarte puternice, cu efect halucinogen.

de Redactia Observator

la 17.03.2017 , 14:27

I-ar fi drogat pe cei doi fii ai ei de 11 şi 15 ani. Femeia, care este şefa centrului medical al poliţiei, le-ar fi dat medicamente foarte puternice, cu efect halucinogen.

Femeia are doi copii de 11 şi 15 ani. Profesorii copiilor spun că băieţii lipseau de la ore şi erau letargici. Comportamentul lor a căpătat un nou înţeles abia când cei de la protecţia copilului au primit o sesizare anonimă. Părinţii copiilor au fost chemaţi la Direcţie şi li s-a pus în vedere să le facă celor doi băieţi analize de sânge la spital, ori vor anunţa poliţia.

Părinţii s-au supus, iar rezultatul analizelor a fost şocant. În sângele băieţilor au fost găsite două sedative folosite în cazuri foarte grave de depresii, sau în cazul bolnavilor în ultimul stadiu, pentru a le alina durerile. Şi doar cu reţetă de la medic. 

Vezi și

Efectul lor este asemănător cu cel al stupefiantelor. Singura care ar fi putut avea acces la aceste medicamente este mama lor. Femeia este şefa centrului medical din cadrul IPJ Suceava. Cei de la DIICOT au deschis un dosar penal în acest caz. Vom reveni cu detalii în jurnalele următoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » CAZ ŞOCANT la Suceava! Mamă ACUZATĂ că îşi liniştea cei doi copii cu medicamente (VIDEO)