Antena Meniu Search
x

O maşină cu patru oameni la bord, spulberată într-o intersecţie

O maşină cu patru oameni la bord a fost spulberată într-o intersecţie, pe un drum din judeţul Dolj. Bărbatul de la volan n-a mai avut nicio şansă să scape cu viaţă, în urma impactului violent

Vezi și

O maşină cu patru oameni la bord a fost spulberată într-o intersecţie, pe un drum din judeţul Dolj. EA Bărbatul de la volan n-a mai avut nicio şansă să scape cu viaţă, în urma impactului violent

Şi pasagerii lui au fost găsiţi cu răni grave. Doi dintre ei erau inconştienţi, când medicii au ajuns la intervenţie.

Numai şoferul din cealaltă maşină n-a avut nevoie de îngrijri.

Două ambulanţe au pornit către spital cu o femeie şi un bărbat, ambii inconştienţi. Ceilalţi medici au reușit să stabilizeze a treia victimă, găsită în aceeaşi maşină. Cu o rană severă la cap, bărbatul nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat.

În stare mai gravă este şoferul, întins pe marginea drumlui. E înconjurat de salvatori, care fac tot posibilul să-i redea pulsul.

Manevrele de resuscitare au oprite, după aproape o oră.

Maşina oamenilor a fost spulberată într-o intersecţie, de către un şofer care circula regulamentar. Omul era singur la volan şi a văzut prea târziu autoturismul ca să-l mai poată evita. Şi el s-a ales cu câteva zgârieturi, după ce s-a oprit cu maşina în câmp. Se consideră, însă, norocos.

Traficul trebuie să fie egal pe toate arterele, spun oamenii legii, pentru a fi construit un sens giratoriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » O maşină cu patru oameni la bord, spulberată într-o intersecţie