Antena Meniu Search
x

O ambulanţă în care se aflau o mamă cu un copil a fost IZBITĂ puternic de un autotursim scăpat de sub control

O ambulanţă care transporta la spital o mamă cu un copil a fost lovită violent de un autoturism scăpat de sub control pe şosea.

Vezi și

O ambulanţă care transporta la spital o mamă cu un copil a fost lovită violent de un autoturism scăpat de sub control pe şosea. De vină ar fi un alt şofer care a făcut o manevră periculoasă. În urma coliziunii, asistenta medicală de pe ambulanţă a ajuns la spital.

Drumul Judeţean 701. Localitatea Braniştea. Liniştea nopţii este tulburată de un accident.

Asta le-a salvat oamenilor viaţa, dar şi vigilenţa şoferului ce a tras de volan ca să evite un impact devastator.

Marius Stan, şoferul autoturismului: "Eu am evitat, am tras dreapta, ca să nu mă lovesc frontal cu el. Am intrat în derapaj. În derapaj m-a învârtit şi am atins salvarea."

În autospecială se aflau patru oameni. Misiunea de salvare a unui copil cu febră mare ce trebuia să ajungă la spitalul din Titu ar fi fost întreruptă de manevra periculoasă a unui alt şofer.

În cele din urmă, copilul şi mama sa au fost preluaţi de o altă Ambulanţă şi transportaţi la spital. Acolo a ajuns şi asistenta de pe ambulanţa acroşată. Femeia acuza dureri de spate. 

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră în zonă a fost blocată mai bine de o oră până când poliţiştii au terminat cercetările. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » O ambulanţă în care se aflau o mamă cu un copil a fost IZBITĂ puternic de un autotursim scăpat de sub control