Antena Meniu Search
x

O moarte ca un blestem! După luni de rele presimţiri, coşmarul unui bărbat din Timiş s-a adeverit

Soţia sa a murit într-un mod cumplit. Strivită într-o clipă de un motociclist teribilist. Când accidentul a fost anunţat, bărbatul a înţeles visele care îl bântuiau.

Vezi și

Pentru mama copilului său nu s-a mai putut face nimic. Imediat după imapact, martorii au filmat încercările zadarnice de a o readuce la viaţă.

Era după-amiază. Se întorcea de la muncă. Autobuzul care o aducea pe Mirela acasă a oprit la câteva sute de metri distanţă de staţie. Într-o zonă fără trecere de pietoni. În ultimele ei clipe de viaţă, tânăra de 29 de ani dă semne de debusolare.

Trece uşor printre oameni. Se uita lung la ei, îşi potriveşte geanta pe umăr şi se opreşte la marginea drumului. Singură. Îşi duce mâinile la faţă ca-ntr-un semn de îngrijorare. Se asigură de mai multe ori, ba chiar începe traversarea străzii uitându-se în partea dreaptă, de acolo, de unde avea să vină moartea! O motocicletă condusă cu mare viteză. Trece ca o săgeata prin camerele de supraveghere. Se vede cum ceilalţi pietoni se feresc la timp!

Mirela a fost imediat resuscitată. Iar de la câteva străzi distanţă, a ajuns şi soţul ei. Cel care a povestit că, de luni bune, avea vise ciudate. Se trezea mereu cu o apăsare pe suflet. Când şi-a văzut soţia pe asfalt, şi-a dat seama despre ce era vorba.

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » O moarte ca un blestem! După luni de rele presimţiri, coşmarul unui bărbat din Timiş s-a adeverit