Antena Meniu Search
x

O noapte de betie il poate duce dupa gratii pe fotbalistul Gabi Tamas

Fotbalistul nationalei, Gabi Tamas, e convocat la toamna in instanta. Risca sa ajunga la inchisoare, dupa ce a faultat termopanele si a spart usa unui bloc, apoi i-a injurat pe toti cei care i-au stat in cale

Vezi și

“Cand mai bei un sprit in plus, mai faci prostii. Pana la urma, n-a omorat pe nimeni, a spart o usa, a platit-o”, a declarat Florin Manea, impresarul fotbalistului. Dar a bagat in sperieti un bloc intreg. Cu mintea tulbure, suparat nevoie-mare, Tamas a dat sut dupa sut in usa imobilului, pana a rupt-o de tot. Dupa, a urcat pana la primul etaj, iar acolo l-au gasit locatarii treziti de zgomote. Ei l-au lasat sa doarma. L-au deranjat in schimb politistii, care l-au dus la sectie, in catuse. Si pe ei, reactiile fotbalistului i-au lasat fara cuvinte.

"Dupa ce s-au legitimat si i-au solicitat invinuitului documentele de identitate, Tamas Sebastian-Gabriel a inceput sa le adreseze cuvinte si expresii insultatoare”. Chiar daca a procedat asa, Tamas nu a fost pedepsit de antrenorul Nationalei. Desi, evident, a piedut cantonamentul de-a doua zi si meciul amical de dupa.

Pe 25 septembrie insa, fundasul este insa convocat la judecata. In parti vatamate s-au constituit asociatia de proprietari si cei doi politisti pe care i-a insultat. Tamas a platit deja 3.000 de lei pentru usa sparta, dar aventura lui a ajuns si la urechile englezilor. Sefii clubului care-l plateste cu un milion de euro pe an asteapta explicatii. Jucatorul poate sa ajunga acolo, pentru ca i-a expirat interdictia de a parasi tara.

Tamas poate scapa cu o amenda usoara la West Bromiwch. In schimb, pentru ultraj risca inchisoarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O noapte de betie il poate duce dupa gratii pe fotbalistul Gabi Tamas