Antena Meniu Search
x

O nouă ediție incendiară "Chefi la cuțite"! Un concurent își va surprinde iubita cu o cerere în căsătorie

Surpriză de proporţii, în această seară, la Chefi la Cuţite. Doi iubiţi au venit împreună, în concurs, pregătiți să fie rivali.

Vezi și

Surpriză de proporţii, în această seară, la Chefi la Cuţite. Doi iubiţi au venit împreună, în concurs, pregătiți să fie rivali. Însă, planul bucătarului din Arad nu include doar obținerea râvnitelor cuțite, ci și promisiunea unei căsătorii.

Dragostea sinceră și declarațiile autentice de iubire sunt printre ingredientele preferate ale acestui sezon. Marius Creţu îşi ia inima în dinţi şi, în această seară, e decis să pună marea întrebare. 

Nici cel mai curtat burlac al juriului nu va rămâne fără reacție în această seară, când viitorul mire va întrerupe jurizarea pe nevăzute a logodnicei sale, Daciana.

Care va fi răspunsul concurentei, dar și ce șansă au aceștia într-o emisiune în care verdictul depinde doar de savoarea mâncării și platingul farfuriei, veţi afla în această seară, de la ora 20:00. 

Ediţia de ieri e show-ului ,,Chefi la cuțite", care l-a avut în lumina reflectoarelor pe chef Cătălin Scărlătescu, cerut în căsătorie de o frumoasă studentă din Pitești, a fost urmărită de aproape două milioane de români. "Chefi la cuţite" s-a impus ca lider de piaţă, atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivel urban. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O nouă ediție incendiară "Chefi la cuțite"! Un concurent își va surprinde iubita cu o cerere în căsătorie