Antena Meniu Search
x

O pensionară din Sibiu și-a ucis soțul în somn cu un topor

Cruzimea de care a dat dovadă o pensionară din Sibiu le-a dat fiori criminaliştilor

Vezi și

Cruzimea de care a dat dovadă o pensionară din Sibiu le-a dat fiori criminaliştilor. Bătrâna, cunoscută cu probleme psihice şi dependentă de alcool, s-a năpustit cu un topor asupra bărbatului care i-a fost alături mai bine de trei decenii. 

Sotul n-a avut nicio şansă în faţa soţiei orbite de furie.

E o veste şocantă pt toată lumea. Vecinul lor a fost măcelărit în propria casă. Iar suspecta principală este chiar soţia acestuia.

Poliţiştii l-au găsit pe bărbat întins pe pat, îmbrăcat în pijama. Dormea, cel mai probabil, când femeia care a jurat să-i fie alături la bine şi l-a rău l-a atacat. Macabra descoperire a făcut-o ginerele femeii, venit în vizită la socri, la 24 de ore de la crimă, cred legiştii.

Nu a fost pentru prima dată când bătrâna de 62 de ani a vrut să-şi ucidă soţul. Pensionara devenea agresivă ori de câte ori bea peste măsură, spun oamenii.

Degeaba a încercat soţul ei să o ajute. A internat-o la dezalcoolizare, dar bătrâna nu a scăpat de această patimă. Bătrâna n-a ajuns după gratii, ci la spital. Psihiatrii trebuie să stabilească dacă a avut discernământ atunci când şi-a ucis soţul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O pensionară din Sibiu și-a ucis soțul în somn cu un topor