Antena Meniu Search
x

O pensionară din Târgu Jiu, s-a trezit cu o amendă de 200 de lei pentru că... a vrut să ajute!

Pe modelul: "nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită", o pensionară din Târgu Jiu, s-a trezit cu o amendă de 200 de lei pentru că a vrut să ajute.

Vezi și

Pe modelul: "nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită", o pensionară din Târgu Jiu, s-a trezit cu o amendă de 200 de lei pentru că a vrut să ajute. Femeia a investit banii familiei pentru renovări în blocul în care locuieşte. O vecină, angajată a politiei rutiere, a sesizat însă autoritățile, nemulţumită că muncitorii făceau prea mult zgomot.

Pensionara, care s-a gândit să investească în scara blocului, s-a trezit că trebuie să plătească şi pentru zgomotul făcut în timpul reparaţiilor. 

Alexandra Petrița, purtător de cuvânt al Poliției Locala Târgu Jiu: "A existat o sesizare făcută în data de 20.09.2017. Colegii mei s-au deplasat la faţa locului şi a fost aplicată o sancţiune contravenţională de 200 de lei."

Dalidis Tomiţa, femeia amendată: "Ne-am pomenit, aproape când era de final, cu doi poliţişti care ne-au amendat. Pentru tulburarea liniştii. Nu era târziu. Finisam exact când era vijelia aia. În ziua cu furtuna aia de sunau şi sirene atunci. Şi pe procesul verbal scrie ora 18. Persoana care ne-a reclamat probabil că nu intră nici pe uşă, nici uscătoria, probabil că nu are nevoie de ea."

În mare parte lucrarile au fost efectuate. Au costat aproape 1.000 de euro. A fost schimbată ușa de la intrare cu una din PVC, geamurile sparte au fost înlocuite iar uscătoria folosită de toţi vecinii - amenajată.

Dezamagită, pensionara a plătit amenda. Spune însă că va continua lucrările de care beneficiază şi vecinii ei, inclusiv cei care au reclamat-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » O pensionară din Târgu Jiu, s-a trezit cu o amendă de 200 de lei pentru că... a vrut să ajute!