Antena Meniu Search
x

Tânăra poliţistă din Maramureş, campioană la fitness şi culturism, se pregăteşte pentru Cupa României

O tânăra poliţistă din Maramureş a devenit campioană la culturism şi fitness. După orele petrecute în misiune, poliţista îşi ia echipamentul şi nu se îndreaptă către casă, aşa cum ar fi de aşteptat, ci spre sala de sport. Altfel nu ar fi ajuns să atingă o asemenea performanţă.

Vezi și

O tânăra poliţistă din Maramureş a făcut din sport o pasiune şi a devenit campioană la culturism şi fitness. După orele petrecute în misiune, poliţista îşi ia echipamentul şi nu se îndreaptă către casă, aşa cum ar fi de aşteptat, ci spre sala de sport. Altfel nu ar fi ajuns să atingă o asemenea performanţă.

Este mamă, poliţistă şi campioană la culturism şi fitness. Aşa că nu e de mirare că pe Anca Şomcutean o găsim zilnic în sala de forţă. Trage de fiare şi lucrează intens pentru a demonstra că poate să le facă pe toate.

A obţinut locul al doilea, la Campionatul naţional de fitness şi culturism de la Arad. Nu e însă singura performanţă a Ancăi. De şapte ani de când practică acest sport, a strâns o colecţie de medalii şi titluri.

S-a înscris la primul concurs în urmă cu 5 ani. Şi a devenit campioană naţională. Asta în condiţiile în care a început să practice culturismul şi fitnessul după ce a născut, ca să revină în formă.

Poliţista se pregăteşte acum pentru Cupa României, ce va avea loc luna viitoare, unde vrea să câştige medalia de aur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tânăra poliţistă din Maramureş, campioană la fitness şi culturism, se pregăteşte pentru Cupa României