Antena Meniu Search
x

O primărie din judeţul Iaşi s-a transformat în ring de box

O primărie din judeţul Iaşi s-a transformat în ring de box. Primarul, viceprimarul, un secretar şi un consilier local din Mirosloveşti au fost bătuţi măr de un sătean furios.

Vezi și

O primărie din judeţul Iaşi s-a transformat în ring de box. Primarul, viceprimarul, un secretar şi un consilier local din Mirosloveşti au fost bătuţi măr de un sătean furios. 

În cele din urmă, bărbatul şi-a găsit naşul. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Fără să-i pese că e filmat, săteanul dă buzna în primărie. Îi dă un pumn în coaste şi unul în faţă primului om pe care-l întâlneşte în cale. Speriat, secretarul se retrage într-un colţ, dar agresorul se ia după el.

Alertat de scandal, viceprimarul iese din birou şi îi sare în apărarea funcţionarului. Este împins de bătăuş. Între timp, în uşă îşi face apariţia şi primarul. Încearcă să stea de vorbă cu agresorul. Degeaba. În lipsa altui argument, bărbatul îl loveşte şi pe edil.

Bătăuşul pleacă apoi din primărie cu mâinile în buzunar. Însă nu definitiv. Se întoarce la scurt timp, semn că mai are pumni de împărţit. După câteva minute, în primărie intră un consilier local.

Agresorul e hotărât să-l pună la punct. Îl împinge dar nici victima nu se lasă.

Îi dă o palmă. Apoi încă una. Buimac după loviturile primite, bate în retragere. Mai primeşte o lovitură şi, în cele din umră, pleacă.

Bărbatul a mai făcut de câteva ori scandal în primărie. Îi acuză pe funcţionari că nu vor să-i dea subvenţii pentru terenuri pe care, în acte, nu le are. Individul este cercetat acum pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O primărie din judeţul Iaşi s-a transformat în ring de box