Antena Meniu Search
x

O profesoară a ajuns la spital, după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială din tavan, chiar pe parcursul orei!

O profesoară din Deva a ajuns la spital, după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială din tavan!

Vezi și

O profesoară din Deva a ajuns la spital, după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială din tavan! S-a întâmplat chiar pe parcursul orei, sub ochii înspăimântaţi ai copiilor. Femeia a ajuns la spital, iar elevii au fost mutaţi urgent din respectiva clasă.

Anul 2017, Şcoala Numărul 6 din Deva. Ar trebui să fie locul în care elevii şi dascălii să se simtă în siguranţă dar realitatea arată tocmai contrariul. 

Cristina Baumann, profesor Inspectoratul Scolar Hunedoara: "În timpul unei ore de curs, a căzut o bucată de tencuială din tavanul clasei peste doamna profesoară."

Chiar în faţa elevilor. Numai norocul a făcut ca niciun copil să nu fie rănit. Profesoara de limba română însă nu doar că a ajuns la spital dar a trăit şi spaima vieţii ei.

Călin Dumitrescu, medic Ambulanţa Hunedoara: "Am fost solicitaţi pentru a interveni în cazul unei paciente de sex feminin, care prezenta un traumatism cranian afirmativ. Prezenta multiple plăgi contuze la nivelul scalpului, cu o uşoară sângerare."

În urma ei, în şcoală, conducerea lua măsuri.

Cel mai probabil, accidentul ar fi putut fi evitat dacă se făceau lucrări de reabilitare înainte de începerea anului şcolar. Unitatea funcţionează într-o clădire veche de peste 40 de ani. 

Comisar Bogdan Nitu IPJ Hunedoara: "Poliţia municipiului Deva a întocmit un dosar se cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă . Poliţiştii efectueză cercetări cu privire la circumstanţele şi cauzele porducerii acestui incident."

Momentan, elevii învaţă în două schimburi. Începând de săptămâna viitoare vor fi mutaţi într-un alt spaţiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O profesoară a ajuns la spital, după ce i-a căzut în cap o bucată de tencuială din tavan, chiar pe parcursul orei!