Antena Meniu Search
x

O simpla injectie i-a furat vederea, graiul si copilaria! O fetita traieste in chinuri, iar medicul acuzat ca a nenorocit-o o ignora

Fata in fata, dupa sapte ani de suferinta! Medicul din Nasaud care ar fi nenorocit o copila dupa ce i-a administrat gresit un tratament a dat cu ochii de parintii fetei. La tribunal! Desi e ruda cu ei, a refuzat sa le vorbeasca. Sau sa le ceara iertare.

Vezi și

De sapte ani, Cristina traieste in intuneric. Nu vorbeste, nu vede, nu poate manca singura. E un suflet de copil intr-un trup inert. Chinuit dupa un tratament administrat fara analize. Astazi, parintii l-au putut privi in ochi pentru prima oara, intr-o sala de judecata, pe medicul acuzat de malpraxis. O ruda. A evitat, insa, pe toata lumea. Si-a gasit repede cuvintele in sala de judecata. Si scuzele. “Sunt multe minciuni. Isi cauta tot timpul scuze”, a declarat Sorin Carcu, tatal Cristinei.

“Normal ca nu recunoaste si tot ce a facut, a facut bine”, a completat si Calin Rusu, avocatul familiei Carcu.

Atat de bine incat i-a administrat unui copil ampicilina, fara un test anterior. Si a plecat din salon, desi fetita se invinetise. In scurt timp, Cristina a intrat in coma si ajuns de urgenta la un spital din Cluj. Era prea tarziu. Creierul ei fusese privat de oxigen prea mult timp. Dupa ani intregi de chin, parintii vor sa indrepte, in instanta, nedreptatea care le-a fost facuta. Lor si Cristinei. Cer ca medicul acuzat de malpraxis sa raspunda in fata legii si sa plateasca. “De la 500 de milioane la un milion de euro pentru fiecare parte implicata, respectiv parinti si copil”, a adaugat avocatul familiei Carcu.

In total, peste trei milioane de euro. Dar, mai presus de bani, vor ca cei vinovati sa-si recunoasca greseala. Si sa-si ceara scuze. Pe 24 aprilie, in instanta, vor fi audiate inca sase persoane, printre care si cateva asistente de la spitalul din Nasaud. Pana atunci, avocatii medicului acuzat de malpraxis au cerut o noua expertiza medicala. A treia pana acum in acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O simpla injectie i-a furat vederea, graiul si copilaria! O fetita traieste in chinuri, iar medicul acuzat ca a nenorocit-o o ignora