Antena Meniu Search
x

Video O soţie înşelată a fost dată în judecată de amanta care considera că i-a fost pătată imaginea pe reţelele sociale

Amantlâc cu iz penal. O femeie din Iaşi a dat-o în judecată pe soţia bărbatului cu care avea o relaţie amoroasă. Amanta a reclamat că i-a fost pătată imaginea pe reţelele sociale.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 07.05.2021, 09:09

Vezi și
  • O soţia înşelată a fost dată în judecată de amanta care considera că i-a fost pătată imaginea pe reţelele sociale

Povestea între ele a început acum câţiva ani, după ce soţia înşelată a postat pe reţelele de socializare un mesaj prin care explica că soţul ei i-ar fi dat mai multe sume de bani pentru a avea respectivele relaţii amoroase. În baza acestei postări, amanta a făcut o plângere şi a cerut să primească daune morale pentru că i-a fost stricată imaginea. 

Judecătorii nu i-au dat câştig de cauză amantei

Mai mult decât atat, a cerut ca soţia celui cu care avea o relaţie extraconjugală să posteze scuze publice, dar şi hotărârea instanţei, dar şi să platească pentru a apărea aceste mesaje în presa locală. După ce judecătorii au analizat situaţia, au citit postările, dar şi comentariile celor două, au constat că fapta ar fi existat şi că bărbatul i-ar fi oferit amantei sume de bani, chiar dacă nu pentru relaţii amoroase, ci în cu totul alte scopuri. Aşa că în cele din urmă amanta nu a primit dreptate şi a fost pusă să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 4.000 de lei. Aceasta a făcut ulterior contestaţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O soţie înşelată a fost dată în judecată de amanta care considera că i-a fost pătată imaginea pe reţelele sociale