Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O soţie înşelată a fost dată în judecată de amanta care considera că i-a fost pătată imaginea pe reţelele sociale

Amantlâc cu iz penal. O femeie din Iaşi a dat-o în judecată pe soţia bărbatului cu care avea o relaţie amoroasă. Amanta a reclamat că i-a fost pătată imaginea pe reţelele sociale.

de Clara Mihociu

la 07.05.2021 , 09:09

  • O soţia înşelată a fost dată în judecată de amanta care considera că i-a fost pătată imaginea pe reţelele sociale

Povestea între ele a început acum câţiva ani, după ce soţia înşelată a postat pe reţelele de socializare un mesaj prin care explica că soţul ei i-ar fi dat mai multe sume de bani pentru a avea respectivele relaţii amoroase. În baza acestei postări, amanta a făcut o plângere şi a cerut să primească daune morale pentru că i-a fost stricată imaginea. 

Judecătorii nu i-au dat câştig de cauză amantei

Mai mult decât atat, a cerut ca soţia celui cu care avea o relaţie extraconjugală să posteze scuze publice, dar şi hotărârea instanţei, dar şi să platească pentru a apărea aceste mesaje în presa locală. După ce judecătorii au analizat situaţia, au citit postările, dar şi comentariile celor două, au constat că fapta ar fi existat şi că bărbatul i-ar fi oferit amantei sume de bani, chiar dacă nu pentru relaţii amoroase, ci în cu totul alte scopuri. Aşa că în cele din urmă amanta nu a primit dreptate şi a fost pusă să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 4.000 de lei. Aceasta a făcut ulterior contestaţie. 

Vezi și
Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » O soţie înşelată a fost dată în judecată de amanta care considera că i-a fost pătată imaginea pe reţelele sociale