Antena Meniu Search
x

O sportivă de 12 ani a fost pedepsită crunt de antrenorul de înot!

Trebuia s-o antreneze ca pe o campioană, dar a tratat-o ca pe un nimic. O înotătoare de doar 12 ani a fost pedepsită crunt de antrenorul ei. Motivul este revoltător - nu se calificase în finală.

Vezi și

 Cel care era plătit să aibă grijă de ea - pentru că vorbim despre un club privat - a lăsat-o singură într-o pensiune, fără explicaţii. Apoi a ameninţat-o că o va abandona la sute de kilometri distanţă de casă.

Fata şi-a alarmat părinţii care au sunat revoltaţi la poliţie. Apoi au plecat de urgenţă din Piatra Neamţ, în Baia Mare, ca să-şi recupereze copilul speriat.

Campionii nu ajung din bazin pe podium, fără antrenori adevăraţi. Dar o sportivă de doar 12 ani din Piatra Neamţ era să nu mai ajungă acasă din cauza profesorului de înot.

Rezultatul unui concurs din Baia Mare l-a aprins atât de tare încât s-a trasformat din protectorul copilei, în tartorul ei.

Antrenorul nu mai era nicăieri. Fata s-a trezit, printre străini, şi profesorul de înot nici nu răspundea la telefon. Aşa că mica sportivă şi-a sunat părinţii. Fusese abandonată şi nu înţelegea de ce.

A venit rândul părinţilor revoltaţi să ceară socoteală antrenorului Găleată. Cu zeci de telefoane şi mesaje. Intervenţia poliţiştilor a fost picătura care a umplut paharul răzbunării. Antrenorul ar fi răbufnit cu ameninţări şi mai dure.

Şi-au adus fata, în siguranţă. Dar vor răspunsuri şi măsuri pentru ce a trăit copila. Am încercat să vorbim şi noi cu antrenorul Găleată.

Ar trebui să discute cu şefii care l-au angajat la clubul privat din Piatra Neamţ. Şi care ar putea să-l concedieze. Părinţii nu vor ca antrenorul care bagă spaima în copiii altora să se întoracă lângă bazin.

Mai ales că nu e la prima lecţie de teroare. În urmă cu câţiva ani, a închis o fetiţă de nouă ani în cameră, în Bulgaria, pentru că era speriată de dig. Apoi, ar fi jignit alte sportive în devenire. Până acum, însă, nu l-a oprit nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O sportivă de 12 ani a fost pedepsită crunt de antrenorul de înot!