Antena Meniu Search
x

O tânără de 15 ani a dispărut de acasă după o ceartă cu bunica

Venise în vacanţă în România tocmai din Italia, unde locuieşte. Rudele cred că fata a fost ademenită de un băiat pe care l-a cunoscut în călătoria la Bucureşti.

Vezi și

 Venise în vacanţă în România tocmai din Italia, unde locuieşte. Rudele cred că fata a fost ademenită de un băiat pe care l-a cunoscut în călătoria la Bucureşti. Bunica a alertat poliţia. Îi e frică să nu o fi răpit cineva pe Giulia.

Pe faţa bunicii se citeşte îngrijorarea şi tristeţea. De 3 zile nu mai ştie nimic de nepoata ei, Giulia, în vârstă de 15 ani. Venise în Capitală pe 21 iulie cu bunica şi mătuşa, cu autocarul din Italia.

Totul a fost bine până vineri seară când bunica a intrat la bănuieli, după ce adolescenta a venit acasă cu un lanţ de aur la gât. Un lanţ pe care bătrâna şi-a amintit că l-a văzut la gâtul unui băiat care a călătorit cu ele în acelaşi autocar. Atunci a fost de fapt momentul în care Giulia a început să se comporte ciudat.

Bunica i-a cerut explicaţii. S-au certat, iar Giulia a cerut să doarmă singură într-o altă cameră, sub pretextul că o doare o măsea. Şi pentru că apartamentul bunicii e la parter, Giuliei nu i-a fost greu să se facă nevăzută.

A luat din casa bunicii 300 de lei şi telefonul mobil. În rest, bagajele îi sunt intacte. Femeile sunt convinse că Giulia a fost cumva ademenită de băiatul pe care l-a întâlnit pe drum spre România. Şi se tem pentru viaţa ei. Aşa că au alertat imediat poliţia.

Semnalementele acesteia sunt:

BAZZANELLA GIULIA ANGELA

15 ANI

Înălţime 1,59 m;

Greutate 44 kg;

Ochii căprui; păr şaten, lung;

Faţă ovală; ten închis.

Semne particulare: dinţii incisivi se suprapun pe dantură.

Familia tinerei îşi doreşte să o vadă din nou acasă, sănătoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O tânără de 15 ani a dispărut de acasă după o ceartă cu bunica