Antena Meniu Search
x

Tânăra mămică din Argeş, găsită de părinţii ei fără suflare, în casă, ar fi fost ameninţată cu moartea de un bărbat, pe Facebook

Fusese înjunghiată de mai multe ori. Femeia era în proces de divorţ cu soţul ei, considerat acum suspect de către poliţişti. În urmă cu puţin timp, el a fost reţinut. Oamenii legii mai au însă de cercetat şi alte piste.

Vezi și

Fusese înjunghiată de mai multe ori. Femeia era în proces de divorţ cu soţul ei, considerat acum suspect de către poliţişti. În urmă cu puţin timp, el a fost reţinut. Oamenii legii mai au însă de cercetat şi alte piste. Mama tinerei spune că, în urmă cu două luni, aceasta a alertat Poliția, după ce ar fi fost ameninţată cu moartea de un bărbat, pe facebook.

Bărbatul, cu care tânăra era în divorţ, se numără printre suspecţii polițiștilor. L-au dus la audieri după ce au observat că este plin de zgârieturi pe față și pe brațe. Pare să fi fost implicat într-o luptă, dar le-a spus anchetatorilor că s-a rănit la serviciu. 

În weekend, cei doi copii, o fată de 4 ani și un băiat de 9, au fost la tatăl lor. Ieri, femeia ar fi trebuit să treacă să-i ia, dar nu a mai ajuns. Părinţii tinerei au fost cei care au găsit-o fără suflare, în bucătărie.

Mama tinerei le-a dat oamenilor legii o informaţie importantă. Fata ei ar fi primit ameninţări pe Facebook, de la un individ care ar fi făcut o pasiune pentru ea. 

Tânăra a chemat şi poliţia acum vreo două luni, spun rudele ei. A făcut chiar plângere penală, dar nu a primit niciun răspuns la sesizare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia şi cunoscuţii exclud varianta ca femeia să fi vrut să-şi pună capăt vieţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tânăra mămică din Argeş, găsită de părinţii ei fără suflare, în casă, ar fi fost ameninţată cu moartea de un bărbat, pe Facebook