Antena Meniu Search
x

O tânără din Focşani vrea să ajungă pe bicicletă în Indonezia

O tânără din Focşani vrea să pedaleze peste 7000 de kilometri ca să-şi formeze o carieră. Alina Ene are 27 de ani, este designer vestimentar şi a aplicat pentru o bursă la o facultate din Indonezia.

Vezi și

 S-a ambiţionat să plece la drum pe bicicletă ca să mai reducă din costurile de călătărie. O bicicletă care poartă numele tatălui ei şi care speră să-i poarte noroc.

Alina e studentă la o facultate de arte şi are un plan bine stabilit ca să-şi continue studiile în Indonezia. La primul calcul sunt mulţi kilometri de parcurs cu bicicleta, însă distanţa nu o sperie. Cunoaşte traseul de la primul la ultimul punct.

Armenia nu e nici la jumătatea drumului. Cum nu poate pedala între anumite ţări, tânăra va fi nevoită să plătească pentru câteva călătorii pe calea aerului şi pe apă.

S-a apucat deja să vândă câteva opere de artă digitale pe care le-a creat în ultimii ani. Până acum a strâns puţin peste 1000 de euro, însă cu o parte din bani trebuie să-şi pună la punct bicicleta. O bicicletă sub al cărei nume se ascunde o întreagă poveste.

Alina speră ca bursa din Indonezia să-i ajute în cariera de designer vestimentar. Este convinsă că odată ce va pune mâinile pe ghidon, nimic nu o poate opri să-şi îndeplinească visul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » O tânără din Focşani vrea să ajungă pe bicicletă în Indonezia