Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără din Vaslui a murit după ce a fost plimbată de la un spital la altul

Un copil nu-şi va strânge niciodată mama în braţe. Şi nici măcar nu va şti de ce. Chiar înainte de naştere, mama lui, Georgiana, ar fi făcut peritonită, iar ca micuţul să fie salvat din pântece, naşterea a fost făcută mai devreme

de Redactia Observator

la 10.11.2015 , 16:37

 Un copil nu-şi va strânge niciodată mama în braţe. Şi nici măcar nu va şti de ce. Chiar înainte de naştere, mama lui, Georgiana, ar fi făcut peritonită, iar ca micuţul să fie salvat din pântece, naşterea a fost făcută mai devreme. Nici acum, Andrei, tatăl copilului orfan de mamă nu a reuşit să afle ce s-a întâmplat. Îi acuză pe medici de malpraxis. Şi a şi depus plângere. Doar că, tânărul acuză, că sub supravegherea procurului de caz de la Iaşi, dosarul este în mod voit "uitat" prin sertare.

La 20 de ani, în februarie anul trecut, din comuna vasluiană Dimitrie Cantemir, Georgiana a ajuns în grija medicilor de la spitalul din Huşi. De acolo, a fost dusă la Iaşi. Dintr-o lungă listă de diagnostice, tânara a murit din cauza unei septicemii generată de apendice. Ar fi fost malpraxis, acuză tânărul tată atât pe medicul de la Huşi cât şi pe cel de la Iaşi, care s-au ocupat de soţia lui. Aşa că a depus plângere încă de atunci.

Inspectoratul de poliţie Iaşi a comunicat că această plată urmează să fie făcută. Nu se ştie însă nici când şi nici de ce nu s-a rezolvat până acum.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O tânără din Vaslui a murit după ce a fost plimbată de la un spital la altul